3 days ago

BB Ullie

Vandaag bestaat ons clubke 23 jaar! We zijn keitrots op hetgeen we al hebben mogen beleven en zien uit naar wat er nog komen gaatπŸ’ƒπŸΌπŸ•ΊπŸΌπŸ‘ŠπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺπŸ»πŸŽ‰πŸŽŠ!!!!
Proud to be a Ullie-er😊
#trots #bbullie #blaasband #hoeven #23jaar #feest #gasgeven😱 #genieten #proudtobeaullier
...

View on Facebook

3 days ago

BB Ullie

Vandaag onze Ullie-nijn geplaatst bij Mandy & Jeroen in Strijen! Wij zijn super blij en trots met de geboorte van Suus!!!!

Namens bb ullie van harte en heel veel geluk & gezondheid!
...

View on Facebook

1 week ago

BB Ullie

Op zaterdag 6 oktober jl togen we middels een lange weg naar Het Toeterfeest van de Eigeweskus te Langeweg. Natuurlijk deden we dit weer zeer comfortabel en veilig met Broeren Touringcarbedrijf, met aan het vertrouwde stuur Rene Broeren (maar gaat niet lang meer duren volgens Thomas Broeren....).
In Langeweg aangekomen (na een lange weg) knalde we er gelijk op los. Na een zeer goed en strak tempo van onze ultieme CO (Ewald Koning) pakten we na middernacht het tweede optreden enthousiast op. Dak er af zoals ze dat zeggen..... Bij de prijsuitreiking bleken we nummer 1 voor presentatie, nummer 1 voormuzikaliteit, en nummer 1 voor totaal!!!!!!!!! Uw begrijpt het; het bleef nog lang onrustig.....

TOT ULLIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

View on Facebook

1 week ago

BB Ullie

youtu.be/1Y1ek29JkggBeschrijving ...

View on Facebook

1 week ago

BB Ullie

Breaking news! BB-Ullie Hoeven pakt 3 eerste prijzen bij hΓ©t Toeterfeest van de d'Eigeweskus!!!!!
Presentatie/show, muzikaal en overall!!!!!
Alle bekers gaan mee naar Hoeven!!!!!!
...

View on Facebook