BB Ullie heeft het bericht van Erwinnet.nl Evenementenfotografie gedeeld. ...

Nog 4 weken tot aan carnaval en dat betekende dat gisterenavond de deuren open gingen van het Carnavalscafé Ut Krisje bij Cafe ut Krisje RsB. Met een optreden van BB Ullie AopnormAol en de openingshandeling door Prins Petrus I en zijn gevolg. Hierna ging het dak eraf tot in de kleine uurtjes met DJ GIJS! Tot volgende week vrijdag!

View on Facebook

En dan eindelijk, na bijna 4 lange jaren waren we eindelijk weer weer eens in Rijsbergen. BB Ullie was present om het carnavalsseizoen te openen.
In een weerzien met vele 'oude' bekende vond de vuurdoop plaats van het Mexicaanse blok 2018! Daarna mooie wijze woorden van de carnavalsstichting van Rijsbergen en tot slot sloot BB Ullie af met nog een blokkie. En toen, ja toen, toen was ons Mirjam jarig. Met mooie versierselen en overheerlijke lekkernijen werd dit gevierd.
Het bleef nog lang onrustig.....
...

En dan eindelijk, na bijna 4 lange jaren waren we eindelijk weer weer eens in Rijsbergen. BB Ullie was present om het carnavalsseizoen te openen. In een weerzien met vele 'oude' bekende vond de vuurdoop plaats van het Mexicaanse blok 2018! Daarna mooie wijze woorden van de carnavalsstichting van Rijsbergen en tot slot sloot BB Ullie af met nog een blokkie. En toen, ja toen, toen was ons Mirjam jarig. Met mooie versierselen en overheerlijke lekkernijen werd dit gevierd. Het bleef nog lang onrustig.....

View on Facebook